Begeleider

Begeleider

Mijn naam is Harry Bisschop, en ik ben de vaste begeleider bij Huiswerkbegeleiding Doorn. Sinds 2002 woon ik in Doorn, en in 2003 heb ik een huiswerkinstituut opgericht.

Mijn achtergrond is 1e graads docent Nederlands, en ik heb brede onderwijservaring. Ik heb gewerkt in het vo en het mbo als leraar en mentor. Bij een educatieve uitgeverij ontwikkelde ik lesmaterialen. Via de Rijksuniversiteit Groningen werkte ik als organisator van cursussen. Als zelfstandig ondernemer heb ik workshops en cursussen verzorgd voor particuliere beleggers.

Ik hecht veel waarde aan een positieve relatie met de leerlingen en wil hen ook graag in mentaal opzicht ondersteunen. Ik houd ervan om les te geven, en leerlingen te begeleiden. Ik heb plezier in de omgang met deze leeftijdsgroep en vind het mooi om te zien hoe ze naar volwassenheid toegroeien.

Ik heb grote belangstelling voor-, en kennis van alle schoolvakken die in het middelbaar onderwijs worden gegeven. Als alfagericht persoon kan ik de leerlingen die problemen hebben met de exacte vakken goed begrijpen, en deze vakken op een meer talige manier uitleggen, wat dikwijls precies is wat zij nodig hebben.

 

Begeleider

Structuur, rust en controle zijn onmisbaar bij huiswerkbegeleiding, maar humor en een goede sfeer vind ik minstens even belangrijk.