Studiecoach; Youandi van Staa- Bisschop

Motivatie

Ik heb tijdens mijn middelbare school periode huiswerkbegeleiding gehad. Ik vond het fijn dat ik altijd met mijn vragen  terecht kon en dat het werk thuis meestal echt klaar was. Ik vind het erg leuk dat ik dit nu zelf voor de middelbare scholieren mag  betekenen.

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met de leerling en de ouders. Ik stimuleer leerlingen graag om het beste uit zichzelf te halen. Daarbij geeft het mij veel voldoening om een leerling te helpen zelfstandig te worden.

In 2021 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn ouders, Harry Bisschop en Jeanet Groot. Zij hebben dit bedrijf in 2003  opgericht. Ik vind het fantastisch dat ik dit mooie bedrijf mag voortzetten.

CV

Ik ben Youandi van Staa, de studiecoach van huiswerk- begeleiding Doorn. Ik ben 44 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 14, 18 en 20 jaar.

Na mijn Mavo en Havo diploma heb ik een opleiding gevolgd tot HBO verpleegkundige. In 2006 heb ik mij omgeschoold tot trainer/coach. Van 2009 tot 2019 heb ik trainingen in geweldloos communiceren met jongeren en kinderen gegeven aan ouders, docenten en pedagogen. Sinds 2019 werk ik bij huiswerkbegeleiding Doorn.

 

Onderstaande studenten ondersteunen mij hierbij.

Lentor; Iris

Motivatie

Ik vind het belangrijk om de leerlingen te helpen het optimale uit hun studie te halen.
Het geeft enorm veel voldoening om na uitleg cq. overhoren te zien hoe een leerling ineens straalt omdat de stof gesnapt cq. beheerst wordt.

CV

Ik werk al 1,5 jaar met veel plezier bij huiswerkbegeleiding Doorn. Ik overhoor de leerlingen en leg stof uit. Verder geef ik regelmatig bijles. Ik heb veel kennis van exacte vakken en biologie.

Lentor; Lise

Motivatie

Ik vind het leuk om leerlingen uitleg te geven en nog leuker, door overhoren of oefeningen te ervaren dat ze het daarna begrijpen.

CV

Ik heb 2 jaar ervaring met bijlessen wiskunde, scheikunde en natuurkunde geven. Verder help ik regelmatig bij huiswerkbegeleiding met uitleg geven en overhoren.