Studiecoach; Cindre Fiscalini - Bisschop

CV

Mijn naam is Cindre Fiscalini-Bisschop, eigenaar en studiecoach van huiswerkbegeleiding Doorn. Ik ben 37 jaar, getrouwd en heb twee kinderen van 6 en 9 jaar. Ik woon in Houten.

Ik heb na de middelbare school eerst een MBO opleiding tot onderwijsassistent afgerond. Daarna heb ik mijn HBO diploma tot leerkracht basisonderwijs behaald en ruim 15 jaar voor de klas gestaan.

In 2021 heb ik een post-HBO opleiding tot kinder- en jeugdcoach afgerond.

Motivatie

Ik heb vroeger huiswerkbegeleiding gehad op de middelbare school. Dit heeft mij enorm geholpen. Ik vind het ontzettend leuk dat ik nu de mogelijkheid heb om andere leerlingen te helpen.

Naast het begeleiden van leerlingen met hun planning en huiswerk, zet ik mijn coach kwaliteiten in om het beste uit de leerling te halen. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen persoonlijke aandacht krijgen en haal er energie uit om dit ook te kunnen bieden.

Studiecoach; Youandi van Staa- Bisschop

CV

Mijn naam is Youandi van Staa, mede-eigenaar en studiecoach van huiswerkbegeleiding Doorn. Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 15, 19 en 21 jaar.

Na mijn Mavo en Havo diploma heb ik een opleiding gevolgd tot HBO verpleegkundige. In 2006 heb ik mij omgeschoold tot trainer/coach. Van 2009 tot 2019 heb ik trainingen in geweldloos communiceren met jongeren en kinderen gegeven aan ouders, docenten en pedagogen. Sinds 2019 werk ik bij huiswerkbegeleiding Doorn.

Motivatie

Ik heb tijdens mijn middelbare school periode huiswerkbegeleiding gehad. Ik vond het fijn dat ik altijd met mijn vragen  terecht kon en dat het werk thuis meestal echt klaar was. Ik vind het erg leuk dat ik dit nu zelf voor de middelbare scholieren mag  betekenen.

Ik hecht veel waarde aan een goede relatie met de leerling. Daarbij geeft het mij veel voldoening om een leerling te helpen zelfstandig te worden.

Wij hebben dit bedrijf overgenomen van onze ouders, Harry Bisschop en Jeanet Groot. Zij hebben dit bedrijf in 2003  opgericht. Ik vind het fantastisch dat ik dit mooie bedrijf samen met mijn zus Cindre mag voortzetten.

Lentor; Lise

CV

Ik heet Lise. Ik heb 3 jaar ervaring met bijlessen wiskunde, scheikunde en natuurkunde geven. Verder help ik regelmatig bij huiswerkbegeleiding met uitleg geven en overhoren.

Motivatie

Ik vind het leuk om leerlingen uitleg te geven en nog leuker, door overhoren of oefeningen te ervaren dat ze het daarna begrijpen.