Proefweek

Omdat ik het belangrijk vind dat jullie een goed beeld hebben van de huiswerkbegeleiding bied ik de mogelijkheid om eerst een week proef te draaien. In het kennismakingsgesprek stemmen we af hoe vaak je kind begeleiding nodig heeft en dit passen we toe in de proefweek. Zo kunnen jullie ervaren of het goed aansluit bij jullie wensen en wat de voordelen zijn. De proefweek kan meteen starten na ons kennismakingsgesprek en is gratis en vrijblijvend.

Belangrijk:

  • De proefweek volgt na een kennismakingsgeprek.
  • Deze week geldt niet voor de maanden december, april, mei en juni.
  • De proefweek is geheel vrijblijvend.

Zijn jullie enthousiast? Dan maken we meteen een afspraak voor het vervolg van de huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding

In mijn kleinschalige praktijk bied ik huiswerkbegeleiding op maat. Ik ben altijd zelf aanwezig, waardoor ik veel persoonlijke aandacht, rust en structuur kan bieden. Ik ondersteun de leerlingen bij het maken van een goede planning, het leren leren en het maken van huiswerk op een manier die aansluit bij het kind. 

Leerlingen komen na schooltijd naar de praktijk en ieder neemt de tijd die nodig is om het schoolwerk af te ronden. De ene keer is dat 1 uur, de andere keer 3 uur. De minimale tijd dat je kind per keer begeleid wordt, is 1 uur. Het aantal uren begeleiding per week heeft geen invloed op de kosten.

Het aantal dagen huiswerkbegeleiding varieert van 2 tot 4 dagen per week. De ervaring leert dat 3 dagen ideaal is en de beste resultaten geeft. Op de resterende dagen kunnen dan andere schooltaken gepland worden zoals het lezen van boeken voor de lijst en het maken van verslagen. En zo blijft er ook nog voldoende ruimte om te sporten en leuke dingen te doen!

Vliegende start in de brugklas

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs kan best een uitdaging zijn. Daarom bied ik een speciaal arrangement om de start in de brugklas soepel te laten verlopen. Alle onderdelen van het huiswerk komen hierbij aan bod: het plannen, woordjes leren, het leren leren en natuurlijk het maken van je huiswerk. Dit doen we aan de hand van het huiswerk dat je meeneemt. Na deze vliegende start heb je meteen alle tools in handen om je eerste jaar op een goede en fijne manier door te komen!

Belangrijk: 

  • Je krijgt gedurende 5 maanden, 3 keer per week huiswerkbegeleiding specifiek gericht op brugklassers.
  • Je kunt eerst een week proefdraaien, zodat jullie zelf kunnen ervaren of het passend is. Deze week valt binnen de periode van 5 maanden.
  • Je betaalt geen inschrijfgeld.
  • Er geldt geen opzegtermijn voor dit pakket.
  • Let op! Je kunt van dit arrangement gebruik maken vanaf de start van het schooljaar tot 1 december.

Bijles

Speciaal voor leerlingen die gebruikmaken van de huiswerkbegeleiding is er een mogelijkheid om bijles te volgen. Tijdens de huiswerkbegeleiding is er uiteraard ruimte voor uitleg en ondersteuning. Maar wanneer je te maken hebt met een achterstand kan het verstandig zijn om ook bijles te volgen. 

Deze bijlessen worden verzorgd door lentoren. Dit zijn 5e- en 6e-jaars VWO-leerlingen waar ik al langere tijd mee samenwerk en die je perfect kunnen helpen met de inhoud. Ik zorg voor een lentor die goed bij jou past. Is er toch geen klik? Dan koppel ik je aan iemand anders.

Belangrijk:

  • De bijles is 50 minuten per week.
  • Zeg je de bijles tijdig (>24 uur van tevoren) af? Dan mag je de bijles op een later moment inhalen.