Thuis geen stress meer

Laten we eerlijk zijn, de meeste leerlingen zijn niet echt dol op huiswerk. En zitten ook niet per se te wachten op huiswerkbegeleiding. Jij wel? Maar thuis zelf alles regelen, valt ook niet altijd mee. 

Denk maar eens aan je concentreren. Hoe doe je dat met al die afleiding om je heen?  Je mobiel, de tv en computer binnen handbereik, zie dat maar eens voor elkaar te krijgen. Je wilde echt maar heel even Insta checken, maar voor je het weet, is er een uur voorbij en ben je met je huiswerk geen steek verder. 

In mijn praktijk heb je weinig afleiding. Je hebt een tafel voor jou alleen en de ruimte zorgt ervoor dat jij rustig en gefocust kunt werken. Als je dan thuiskomt, heb je tenminste echt vrije tijd!

Leren leren

Niets zo vervelend als hard werken voor een proefwerk en alsnog een dikke onvoldoende scoren! Naast de begeleiding en hulp bij het plannen en organiseren, help ik je ook om te ontdekken hoe jij het fijnste leert. Ieder heeft een voorkeur voor een leerstijl en -strategie. En door te onderzoeken wat voor jou het beste werkt, wordt het makkelijker om je schoolwerk efficiënt te doen. Zo zorg je er ook voor dat je de geleerde stof daadwerkelijk beheerst. 

Praktische info

Na schooltijd kom je naar mijn praktijk in het centrum van Doorn. Zowel vanaf het Revius als vanaf NXT Doorn is het ongeveer 5 minuten fietsen. Wanneer je hier binnenkomt, leg je je spullen weg en kun je eerst wat te drinken nemen. Er is thee, limonade en water en heb je trek? Dan is er altijd een koekje of een Cup-a-Soup voor je! Check de infographic om te zien hoe een middag in mijn praktijk eruit ziet.