Zit je op de middelbare school en kun je wel wat hulp gebruiken bij het afkrijgen van je huiswerk? Wij kunnen je helpen. De hulp die je nodig hebt verschilt vaak voor de verschillende fases van de middelbare school.

Brugklas

In de brugklas is alles nieuw voor je. Je moet plotseling aan de bak en weet nog niet zo goed hoe je dit het beste doet. Wij helpen je nieuwe methodes te leren, een planning te leren  maken en natuurlijk ook je huiswerk te maken.

Onderbouw

Als onderbouwleerling is het vaak lastig om bij de les te blijven en gemotiveerd te blijven. Je hebt nog een lange weg te gaan en misschien zou je liever andere dingen willen doen. Toch moet het huiswerk wel gebeuren. Wij bieden je een rustige plek zonder afleiding waar je even lekker kunt knallen zodat je daarna door kan gaan om die andere leuke dingen te doen.

Bovenbouw

In de bovenbouw ben je zelfstandiger. Je weet hoe je wilt leren en weet dat het belangrijk is om hard te werken. Toch is huiswerkbegeleiding ook voor jou handig. Bij ons heb je een rustige plek om zelfstandig te werken zonder afgeleid te worden. Op de bovenbouw is de leerstof een stuk pittiger dan in de onderbouw. De begeleider kan je helpen met het uitleggen van opdrachten als je er even niet uitkomt. Mocht je problemen hebben met wiskunde, natuurkunde of scheikunde, dan bieden we ook de mogelijkheid om bijles te volgen. Mocht je bijles willen volgen, laat ons dat weten via het contactformulier

Hoe gaat het in de praktijk?

Je komt na schooltijd naar de huiswerkbegeleiding, je krijgt eerst wat te drinken en een lekker koekje. Daarna heb je alle tijd om je huiswerk te maken. De ene keer is dat 1 uur, de andere keer 3 uur. Als je klaar bent met je huiswerk kijken we het na en in geval van leerwerk overhoren we je even om te zien of je het goed begrepen hebt en op schema ligt.