Over mij

Mijn naam is Cindre Fiscalini - Bisschop, 38 jaar en trotse eigenaar van Huiswerkbegeleiding Doorn. In 2022 ben ik in de voetsporen van mijn vader getreden en sindsdien werkzaam in dit mooie bedrijf! 

Mijn vader startte in 2004 met het huiswerkinstituut. Zijn passie voor het werken met kinderen is een gedeelde passie. Ook ik zet me al jaren in voor de ontwikkeling van kinderen. Allereerst als groepsleerkracht op een basisschool. Dit heb ik ruim 15 jaar met ontzettend veel plezier gedaan. 

In 2021 rondde ik mijn opleiding tot kinder- en jongerencoach af en ontdekte hoeveel energie ik krijg van het één op één werken met kinderen. Toen de mogelijkheid zich voordeed om ons familiebedrijf voort te zetten, heb ik mijn hart gevolgd en zet ik me sindsdien op deze andere manier in om het beste uit kinderen te halen.

Met mijn vele jaren onderwijservaring én mijn ervaring als kinder- en jongerencoach heb ik een goed gevulde rugzak. Daarmee probeer ik elke dag weer mijn leerlingen het vertrouwen te geven dat ze meer kunnen dan ze denken. Ik focus op talenten en geef elke leerling oprechte aandacht. Want alles wat je aandacht geeft, groeit!

Als begeleider ben ik toegankelijk, eerlijk, positief en duidelijk. Ik vind humor erg belangrijk en werk graag samen om tot de beste resultaten te komen! De begeleiding is voor mij geslaagd als leerlingen vol vertrouwen en ontspannen naar huis toe gaan. Als ze hun huiswerk en toetsen vanuit een gevoel van zelfvertrouwen aangaan, wetende dat ze het kunnen en dat ze dat zelf voor elkaar hebben gekregen.

Studiecoach; Cindre Fiscalini - Bisschop